Om PureFur.dk

PureFur.dk – en 100 % dansk webshop med de bedste skind

PureFur.dk er en dansk webshop, hvor du finder Danmarks bedste udvalg af verdens fineste skind og tilbehør til dit hjem. Vores skind og produkter af skind er alle fremstillet af 100% naturlige materialer og i et unikt design.

Certificerede leverandører

Vi arbejder kun med certificerede leverandører som sikrer, at alle produkter er fremstillet af bæredygtigt materiale. Du får derfor de mest luksuriøse skind og pels produkter til dit hjem som passer ind i hvilken som helst indretningsstil.

På PureFur.dk finder du udelukkende bæredygtige skindprodukter, hvor etikken er i orden! Du kan altså med god samvittighed nyde ægte pelsprodukter når de er købt her fra.

På PureFur.dk finder du…

Vi har et stort udvalg af populære lammeskind, fåreskind, gedeskind og koskind samt puder, hynder, halskæder og huer. Alle vores produkter passer perfekt i alle hjem, og vores udvalg af produkter udvides jævnligt med nyheder fra hele verden – selvfølgelig i verdens bedste kvalitet.

Vision

Vores vision er at dække behovet for pelsprodukter til hjemmets mange indretnings muligheder. Teamet bag PureFur.dk bestræber sig på, at være Danmarks mest vellidte leverandør af pelsprodukter, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så du som kunde får den bedste service og det bedste produkt.

Ejerskab

Purefur.dk ejes og drives af Tronline, CVR. Nr. 37 68 49 45.

Indehaver: Tina Reinsch

Adresse:

Nørretorv 13, 2tv.

8700 Horsens

 

E-mail: info@purefur.dk

 

 

[separator top_space=”40px” bottom_space=”40px”]