Fragt & forsendelse

Leveringstid

Bestillinger sendes samme dag eller næste hverdag. Bemærk dog at der i tilfælde af restordrer, forsinkelser hos leverandører eller under udsalg kan forekomme lidt længere leveringstid. Hvis jeg pga. udsolgte varer, ikke kan sende din bestilling afsted indenfor to hverdage, får du naturligvis besked om dette hurtigst muligt.

Kan en vare ikke skaffes fra leverandøren, kontakter jeg dig med henblik på at tilbyde en alternativ vare. Er det ikke muligt at skaffe en vare, som du ønsker i stedet, forbeholder jeg mig retten til at annullere handlen.

Forsinket leverance

Bestillinger foretaget på Purefur.dk leveres af GLS.

Skulle der opstå forsinkelser hos GLS (for eksempel omkring juletid), kan PureFur.dk ikke drages til ansvar.

I tilfælde af svært forsinkede varer (10 dage eller derover), eller udeblevne leverancer, fremsender jeg selvfølgelig (uden beregning og med et smil) en ny vare til dig, såfremt den stadig er på lager.

Oplever du at vente forgæves på din pakke, kan du søge efter pakken via dit Track’n’trace nr., som du modtager på mail, når speditøren har afhentet pakken.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til info@purefur.dk. Så finder jeg hurtigt en løsning for dig.

Længere leveringstid

Forsendelser til Bornholm og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem.

PureFur.dk sender bestillinger til alle lande indenfor EU hvortil GLS leverer. Forsendelsestiden hertil afhænger af det enkelte land.

Forsendelse til Europa tager cirka 2-3 hverdage.

NÅR DU MODTAGER PAKKEN

Ved modtagelse er det vigtigt, at du kontrollerer pakkens indhold.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du med det samme, og senest to dage efter modtagelsen, fejlmelde dette til fragtfirmaet, der leverede pakken (GLS), samt returnere varen til PureFur.dk.

PureFur.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadigede under transporten. Jeg garanterer dog, at jeg altid pakker varerne ind med kærlig omtanke, så der er mindst mulig risiko for fragtskader – og i øvrigt altid er i dialog med dig, så vi sammen kan finde en løsning, der tilgodeser dig.

FRAGTPRISER 

Forsendelse i Danmark:

Omdeling til GLS pakkeshop:
39 DKK

Levering til privatadresse:
56 DKK

Levering til erhvervsadresse:
39 DKK

Andre EU lande:
163 DKK

PureFur.dk sender bestillinger til alle lande i EU, hvortil GLS leverer.