Sådan sparer du penge på mærkevarer – Køb dine Nike Jordan brugt

Kan man godt være modebevidst og udleve sine stilistiske præferencer, uden at man kommer til at blive ruineret? Det er ikke nyt, at der findes eksklusive mærker, som koster mere end mange andre, alene fordi de har et bestemt navn. Tiderne skifter, og moden skifter. Alligevel går det igen, at mærkevarer adskiller sig fra ”lavbudgetsmærker”. Som oftest hænger prisen proportionelt sammen med prisen. Lav pris afspejler lav kvalitet, mens høj pris oftest afspejler høj kvalitet. Men nogle gange kan det virke, som om priserne kan blive så urimelig høje, at det ikke længere er et kvalitetsstempel. Så handler det i højere grad og modestemplet.

 

Selvom modestemplet kan lyde opdigtet, hvilket det måske delvist er, er der en skjult sandhed i det. Har et produkt eller en vare fået påsat modestemplet, kan det alene være med til at bære salget af varen fremover. Når først navnet er opbygget og stemplet sat fast, er produktet blevet værdisat.

 

Er det prisen værd?

Går man op i mode og sin egen personlige stil, er denne slags produkter ofte pengene værd. Alligevel kan der være tidspunkter gennem livet, hvor man ikke har den slags penge, der giver en mulighed for uendeligt at købe frit fra alle hylder. Her er det vigtigt at vide, at der er alternativer, hvor mange mærkevarer kan fås billigere.

 

Mangler du et par Nike Jordan?

Er man eksempelvis som fattig studerende på jagt efter et par Nike Jordan, kan prisen virker en smule pebret. Ikke fordi man ikke synes, at de har reel værdi, men fordi at der i øjeblikket er en smule tomt på kistebunden. Men ønsket om at få et par Nike Jordan behøver ikke blive smidt ud. Der findes mange platforme, hvor det er muligt at anskaffe sig Et par Jordan sneakers fra Nike til billigere priser end i butikkerne og på hjemmesiderne. Det eneste, man skal være villig til, er, at man skal ville købe et par brugte Nike Jordan. Ordet ”brugte” kan give associationer til gamle genbrugsbutikker og støvede bedsteforældre, men som med alt andet følger genbrug også med tiden. Det er nu muligt at finde brugte varer på hjemmesider og apps. På den måde kan du få fingrene i et par lækre, måske endda næsten ubrugte par Nike Jordan, uden at du skal give fuld pris for dem. Det er kun naturligt, at man ikke kan tage fuld pris for noget, der har været i brug. Og mærkevarer mister, mere end noget andet, deres værdi hurtigere på grund af den høje startpris. Det er derfor på ingen måder urealistisk, at man kan skaffe sig et par Nike Jordan til halv pris, hvis man bare opretter sig på nogle få af de platforme, der allerede findes. Det er en nem OG billig måde at holde sin stil opdateret.

 

admini