D-xel stormer frem hos pigerne

Tøj fra det danske tøjmærke D-xel storhitter igen i år blandt modebevidste tweens og unge teenagepiger, der søger lækkert og behageligt modetøj i gode farver og med masser af mulighed for at mikse de forskellige outfits på kryds og tværs.

Ét mærke med masser af muligheder

Når du shopper tøj fra d-xel til din datter har du ét mærke og masser af muligheder. Der er dels det smarte og praktiske hverdagstøj, som egner sig til at bruge i skolen og til fritidsinteresser – og tøj til hjemmehygge sammen med veninderne, mens der ses film eller spilles spil. Tøjet kan mikses på mange forskellige måder, så dit barn nemt kan få et nyt udtryk bare ved at ændre på en trøje eller sætte en kasket eller en strikvest til.

Derudover har d-xel selvfølgelig masser af lækkert festtøj. Om din datter skal have et nyt sæt til at bruge på andendagen efter sin konfirmation, selv skal være gæst ved en konfirmation eller mangler noget smart tøj at gå til fest i, så har d-xel udvalget i de hotteste farver og designs.

Det siger farverne netop nu

Forårs- og sommerkollektionen der er ude nu byder på et miks af klassiske looks med tern og lækre, varme farver fra naturen som lys brun, beige, grå og grøn – til lyse og lækre sommerpasteller som gul, lys orange, lyseblå, rosa og sart pudder.

Denne sommer byder desuden på farvemiks, lækre hoodies og shorts i to farver, strik og veste med charmerende farvespil, der leder tanken hen på en solnedgang – og lette sommerkjoler med blomsterprint og flæser, når det gerne må være let, fint og smukt.

Tøj for den modebevidste pige

D-xel laver modetøj til unge teenagere og tweens i størrelserne fra 8 år til 16 år. Og det danske modebrand har om nogen forstået, hvad det er piger i denne overgangsfase efterspørger – for det er ikke altid nemt at skulle finde den rette stil og det rette tøj, lige der midt mellem barn og voksen.

Hos d-xel finder du tøj, der tiltaler både pigen, der er teenager – og hende, der står på spring – og stadig gerne vil se lidt sød ud, uden at virke barnlig, naturligvis. Det søde og det sjove mikses med det smarte i modetøj med blik for detaljen, flabede prints og gode farver, der tiltaler den moderne tween – og udvalget er så bredt, at pigerne allerede nu kan begynde at anlægge deres egen lækre tøjstil og udtryk.

admini