Ringe til mænd – find din egen stil

Smykker er ikke længere forbeholdt kvinder. De danske mænd har i stor stil taget smykkerne til sig i deres garderobe. Smykker som for eksempel armbånd, halskæder og ringe kan spille en stor rolle i at udtrykke sig selv. Mange vil nok kende følelsen af mest at være til enten guld- eller sølvsmykker. Andre går mere op i, om smykkerne er store og chunky eller små og elegante. Og nogle kan godt lide at mikse og matche alle slags smykker for at skabe nye og unikke outfits. Uanset hvor på skalaen du ligger, kan du som mand finde smykker hos Jewls, som vil passe til din stil.

 

Smykker til mænd? Nu skal du ikke lede længere!

 

Selvom mænd i vid udstrækning bærer smykker i dag, kan det stadig være svært at finde butikker og hjemmesider med et stort udvalg af smykker målrettet til mænd. Selv i de store modehuse kan man opleve, at smykkeafdelingen flyder over med alverdens slags smykker til kvinder, mens udvalget til herrer begrænser sig til store ure og manchetknapper. Er du også træt af dette? Så tag mit råd og besøg jewls.dk. Hos Jewls har de specialiseret sig i at lave og forhandle smykker kun til mænd, og deres udvalg vokser, for hver dag der går. Især ringe til mænd er i dag blevet en stor trend, og hos Jewls finder du derfor et stort udvalg af flotte og maskuline ringe.

 

Guld, sølv eller begge dele

 

Hvis du går meget op i mode og stil, har du naturligvis også en særlig stil inden for ringe. Nogle tror fejlagtigt at en ring bare er en ring, men de stilbevidste ved, at ringe til mænd kan se ud på mange forskellige måder. Hos Jewls kan du i deres store udvalg vælge mellem ringe i guld eller sølv, og ringenes forskellige udtryk varierer desuden fra det mere voluminøse og rå til det klassiske og underspillede. Uanset hvilken stil du har, så vil du ikke fortryde, at du kiggede hos Jewls.

 

Få inspiration til styling af smykker

 

Mangler du inspiration til, hvordan du bedst muligt kombinerer tøj og smykker? Her kan Jewls også hjælpe dig på vej. Deres hjemmeside er stopfyldt med inspirerende billeder af stilbevidste mænd, som har formået at skabe et unikt stiludtryk ved at kombinere klassisk herretøj med iøjefaldende smykker fra Jewls. Kombinerer du for eksempel en simpel hvid t-shirt og et par grå bukser med chunky guldringe, vil dit outfit gå fra helt basalt til cool og edgy på et øjeblik.

 

Som du nok ved, så handler det altid om detaljen – og hvis detaljen er en eller flere ringe til mænd fra Jewls, så er du godt på vej.

admini