Lad dig inspirere af pels

Lad dig inspirere af pels

Er du bare helt vild med pels? Uanset om du er til ægte eller imiteret, forbliver pels et tidløst materiale. Pels bliver anvendt til mange forskellige ting. Det bløde materiale egner sig godt til tøj, men der findes mange objekter af pels, der hver især kan berige dit liv. Her får du et par bud på, hvordan du kan blive inspireret af pels.

Pelsfrakker

Den klassiske pelsfrakke er ikke til at komme udenom, når vi taler pels. Frakken er efterhånden blevet et ikonisk stykke overtøj, der aldrig rigtig går af mode. Ikke nok med at frakken er smuk og stilfuld, så er den også praktisk. Pelsen bidrager til, at du bedre kan holde varmen om vinteren. Du kan derfor snildt kombinere den flotte pelsfrakke med handsker og en hue af pels, for at fuldende looket. Der er en utrolig variation i udseendet på pelsfrakker, da de fås i mange forskellige farver og pasformer.

Tæpper af pels

Pels behøver ikke kun at bruges til tøj. Et pelstæppe er et godt eksempel på, hvordan pels kan bidrage til berigelse af dit hjem. Tæppet er blødt og lækkert at røre ved, og så er det flot og stilfuldt. Tæppet kan opbevares i lænestole eller sofaen, hvor det både fungerer som smuk dekoration, samtidig med at det kan bruges til at varme sig ved. Pelstæppet er derfor brugbart på flere områder, og kan derfor bidrage til, at stuen bliver mere hyggelig. Du kan også give dit kæledyr et pelstæppe i gave, hvor det kan placeres i en hunde- eller katteseng. Tæppets tekstur kan være med til at stimulere kæledyrets sanser, og få det til at føle sig tryg i sin seng. Er du på udkig efter kattesenge, kan du med fordel klikke her kattesenge.

Tasker og punge af pels

Er du mere til, at man finder pelsen i detaljerne af dit look? Så kan en taske eller pung af pels være noget for dig. Ikke alle er klar til at tage skridtet og gøre pels til signaturen i deres udtryk. Men at have pels med som en lille brik i det overordnede look kan gøre underværker for dit udtryk.

 

 

admini