Gode råd til valg af regntøj

Har du også svært ved, at finde ud hvad du skal kigge efter når du skal købe nyt regntøj til dine ynglings? Hos Littlerecycle har vi forsøgt at lave en guide over, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du skal finde nyt regntøj. Hos Littlerecycle.dk kan du finde regntøj, i mange forskellige former, farver og materialer. Du kan finde regntøj i mange forskellige prisklasser, men kun til priser alle kan være med på. Så vi med sikkerhed kan sige, der helt sikkert er noget regntøj for dine børn. Når du køber regntøj hos littlerecycle.dk gør du ikke kun noget godt for din pengepung, du gør også noget helt fantastisk for miljøet, der bliver udledt så utrolig meget co2 ved produktionen af regntøj til babyer og børn, og det skal vi have gjort noget ved hvis vi ønsker at give vores børn en god fremtid. Når du køber brugt regntøj hos os, så vil du ofte kunne købe det til under 40 kroner pr styk og så vil det kun være blevet brugt et par gange, men du kan også være heldig at finde noget regntøj som aldrig har været brugt og stadig købe det hjem til den gode billige pris med en besparelse på helt op mod 70% i forhold til ny pris. Men husk det er altid først til mølle hos littlerecycle.dk, så hvis du finder noget regntøj som dit barn bare må eje, så gælder det altså om at slå til med det samme, der er kun en del af hver på lager nemlig.

Se alt vores regntøj her.

 

Tekniske specifikationer

 

Vandsøjletryk

 

Når vi sender vores køre små børn i dagpleje, børnehave eller skole, er det vigtigt at de holder sig varme og tørre hele dagen. Derfor anbefaler vi hos Littlerecycle at du er opmærksom på hvilket vandsøjletryk, som regntøjet har. Vandsøjletryk er en teknisk deefination der antyder hvor vandtæt regnsættet er. Udtrykket beskriver hvor mange millimeter vand en kvadratcentimeter af et stof kan modstå.

 

Til brug i vuggestuen, børnehaven eller skolen, hvor vores kære små ofte er meget udenfor, anbefaler vi et sæt regntøj med et vandsøjletryk på mindst 8000 mm.

 

Åndbarhed

 

Udover vandsøjletrykket er det også vigtigt, at kigge efter hvor åndbart regntøjet er. De fleste af os, husker følelsen af at være kold og fugtig efter en cykel tur, løbetur, eller gåtur. Da vores børn ofte leger og bevæger sig ude i flere timer, så er det vigtigt at sveden kan transporterer sig væk fra kroppen.

 

Regntøjets evne til åndbarhed måles i den tekniske formel g/m2/24h. Vi hos Littlerecycle anbefaler at kigge efter regntøj, hvor man får omkring 3000g/m2/24h. Derudover er det en god ide, at undersøge om produkter har små lufthuller, som gør at sveden kan transporteres væk fra kroppen.

 

Hvad er PU regntøj

 

Regntøj laves ofte i polyester eller polyurethan (PU). Der er ingen tvivl om, at Pu regntøj er det regntøj som er allermest vandtæt. PU rengtøj er et meget kraftigt materiale som føles som gummi. Regntøj som er produceret i PU, er dog ikke nært så åndbart som regntøj i polyester. Regntøj i polyester er mere blødt og smidigt end regntøj i PU.

 

Se alt vores regntøj lige her: Brugt rengtøj til både piger og drenge – LittleRecycle

 

Kig nøje efter detaljerne

 

Nedenstående forslag er detaljer som du kan kigge efter, når du shopper regntøj til dit barn.

 

Seler

 

Reflekser

 

Aftagelig hætte

 

Stropper ved fødderne

 

Hvordan skal du pleje dit regntøj

 

Først og fremmest skal du tjekke om regntøjet skal vaskes eller om du kan nøjes med at tørre det af. I stedet for at vaske det for ofte, bruger jeg en våd klud og tørre sættet af. Dette er dog ikke altid dette er nok. For at passe så godt på regntøjet som mulig, kan du følge nedenstående steps:

 

Vask kun regntøjet med special indkøbt vaskemiddel. Dette er for at regntøjets imprægnering ikke ødelægges.

 

Brug aldrig skyllemiddel.

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.

admini