Imiteret eller ægte lammeskind – hvad skal du vælge?

Hvis du har besluttet dig for at anskaffe dig et dejligt lammeskind til hjemmet, er der er spørgsmål du skal have afklaret. Skal det være imiteret eller ægte lammeskind? Der er fordele og ulemper ved begge typer. For at finde ud af hvilket som passer bedst til dit behov, bør du derfor sætte dig ind i de forskellige egenskaber de hver i sær har. Det kan du få hjælp til i denne artikel. Her kommer vi nemlig ind på de forskellige fordele og ulemper for henholdsvis imiteret og ægte lammeskind. På den måde, kan du nemmere beslutte dig for hvilken type der passer bedst til dig.

 

Ægte lammeskind

Et ægte lammeskind er som udgangspunkt at foretrække. Det er klart det mest hyggeligste, og så er der bare noget helt specielt ved at det er ægte. Det skaber en anden atmosfære, og så kan de fås i mange forskellige typer. Både korthåret og langhåret, og endda med krøller hvis du ønsker et der er lidt specielt. Selvom lammeskindet er ægte, kan du stadig få det i stort set lige den farve du ønsker det. Selv de ægte kan nemlig fås farvede, så du er ikke kun begrænset til de naturlige farver som f.eks. hvid, sort, grå og brun. Du kan også få dem i både grøn, lilla, orange og mange andre livlige farver. Det er også værd at huske på, at ingen lam eller får rent faktisk bliver slagtet for deres skind. Det kommer udelukkende fra får som alligevel skulle slagtes for deres kød. Derfor kan du sagtens købe et ægte lammeskind med dyrevelfærd i tankerne. En af ulemperne ved at ægte kontra et imiteret skind, er at det er dyrere. Det koster noget mere, men du får til gengæld også mere for pengene. Et ægte skind kan nemlig holde sig meget længere, faktisk hele livet hvis der er af god kvalitet, og bliver plejet ordentligt.

 

Imiteret lammeskind

Hvis du af en eller anden grund, ikke ønsker et ægte lammeskind, kan et imiteret også være en fremragende mulighed. De imiteret ligner de ægte meget godt, men kan dog godt ses forskel på når du kommer tæt på. Dertil er de ikke altid ligeså silkebløde som de ægte, dog stadig utroligt bløde, og uden tvivl dejlige at røre ved. Fordelen med et imiteret skind, er at det er en del billigere. De kan fås helt ned til en tredjedel af prisen, men holder ofte heller ikke ligeså længe som et ægte skind. På den måde er der både fordele og ulemper ved begge. Jeg håber dog at du er blevet klogere på hvilket lammeskind du ønsker at købe til dit hjem. Hvis ikke kan du altid købe et af hver, og selv prøve hvilket du foretrækker.

admini